nieUw

Vonken

Op zaterdag 26 januari organiseren Cultuurstation Tracé en 252 cc de tweede editie van VONKEN, een feeëriek lichtspektakel in park Hof De Bist.

Paadjes vol lichtschalen, theelichtjes en vuurslingers leiden je langs prachtige natuurplekjes, wonderlijke verhalen, vreemde snuiters, spetterende vuurshows en adembenemende klank- en lichtspelen. De kunstenaars van Cultuurstation Tracé toveren ook dit jaar weer van alles uit hun ateliers. Kortom, een nocture in en rondom kasteel Hof De Bist. 

Wil je zelf iets deel uitmaken van dit evenement,  dat kan!
Bezorg je formulier tegen zaterdag 15 oktober aan cultuurantenne.ekeren@stad.antwerpen.be.

Samen zorgen we voor Vonken.

Meer info: Vonken

 

Maria Peeters tot 24 oktober

Maria exposeert met oud en meer recent werk. De oudere werken zijn aquarellen, gouaches, olie- en acrylschilderijen en tekeningen met pastel, inkt en houtskool. In de meer recentere acrylschilderijen worden naast titaanwit slechts drie pigmenten gebruikt: oker, gebrande siënna en Pruisisch-blauw. Krijt en inkt  worden gebruikt om meer kracht in het werk te brengen. De tekeningen naar levend model  zijn in houtskool of waterverf. Wegens verhuis naar een veel kleinere woonst zijn de werken te koop aan een zeer democratische prijs.

Wil je tentoonstellen?

We verhuren onze sfeervolle en unieke expositieruimte van 2, of 3 weken aan zeer democratische voorwaarden. Tracé zorgt voor permanentie tijdens je tentoonstelling. Indien nodig verzorgen we ook graag je openingsreceptie. We kondigen je tentoonstelling aan in onze huiskrant, digitale nieuwsbrief, website en facebookpagina. Wil je tentoonstellen? Mail naar Tracé