nieUw

Za. 24 sept.—wo. 12 okt. JO WETZELS & KAROLIEN VAN DE PUT

"Fotografie is het uitgelezen medium om een moment vast te leggen." Vanuit een voorliefde voor het vergankelijke, het tijdelijke, speelt Jo in de reeks ‘MEANWHILE-TIMEFRAME’ met tijd en ruimte. Een zoektocht naar een subjectieve en abstractere manier van fotograferen. In een poging om het vluchtige te verbeelden maakt hij snapshots vanuit de buik. Hierbij observeert hij het verloop van een ogenblik en kies spontaan om de voorbijgaande gebeurtenis te bevriezen in tijd of om deze te laten zien in volle beweging.

 

 

Karolien toont oud werk. Mythologische figuren in brons, plaaster en was. Mythen uit een lang vervlogen tijd die in het heden nog steeds actueel zijn.

 

 

 

Nieuw: open atelier

In oktober start het Open Atelier. Individuele kunstenaars in gezelschap van soortgenoten een atelier delen in plaats van eenzaam op het zolderkamertje. Er kan gewerkt worden in volgende disciplines: tekenen, schilderen, aquarelleren, collages maar ook grafiek, droge naald, lino, hout snijden, monotypes en mengvormen. Vereiste is wel reeds enige notie hebben van het werk dat je wil realiseren plus redelijke kennis hebben van het materiaal dat daartoe benodigd wordt en het zelf aanschaffen ook. Het mooie is dat we van mekaar leren.

De onkosten, de huur en de stook moeten natuurlijk ook betaald worden en daarom een 5-beurtenkaart van 20€. Op voorhand aanmelden is niet nodig.

Praktisch: iedere vrijdag van 14 tot 17u, behalve de 3de vrijdag van de maand. Start 7 oktober.

Begeleiding Margot Klingenberg (meewerkend) margot@klingenberg.be 0495 32 55 04.

Lid worden!

Dat kan voor 20 euro per jaar. Daarvoor kan je het hele jaar deelnemen aan al onze activiteiten en steun je de werking. Bovendien krijg je vijf maal per jaar ons infoblad in je brievenbus.

Je bent lid van september tot september.

Lid worden kan door het lidgeld te storten op BE24 2200 3788 8438 BIC GEBABEB.

Erelid worden kan ook! 50 euro eenmalig.

Stuur een mailtje naar info@tracecultuurstation.be