pOdium

Je houdt van muziek en woord ...

Wij ook! Kom eens langs op de eerste zaterdagavond van de maand*. Dan kan je met volle teugen genieten van geweldige muzikanten die ons keer op keer overdonderen met jazzmuziek. Er wordt gejamd dat het een lieve lust is. De volgende morgen kan je komen luisteren naar de klanken van klassieke gitaar, die doordringen tot in je kleinste teen. Om de drie maanden organiseren we een meeslepend bluesoptreden.
Ook andere muziekgenres komen aan bod, zoals bluegrass, kleinkunst... Komen luisteren naar onze muzikale activiteiten is steeds gratis.

* uitgezonderd januari, juli, augustus en september.

Viool en Cello duo avond: Ode aan de Meesters

Dit concert presenteert u een van de meest gevierde combinaties in de kamermuziek: de viool en de cello. Beide instrumenten zijn met elkaar verbonden sinds het begin van de Westerse klassieke muziek. Op het programma: werken uit de Duitse barok tot de Russische romantiek, van beroemde componisten zoals Händel, Beethoven, Gliere en Hoffmeister. Kom en geniet samen met de Belgische violiste Caroline Denys en de Duitse cellist Christoph Bunzendahl van een avond vol muzikale pracht en traditie.

Zaterdag 9 juni 20u

Gratis toegang

Jazz Jam

Za 5 mei 20u30

Za 2 juni 20u30

Gratis toegang

Klassieke gitaarhappening

De zondagvoormiddag is uitgegroeid tot een muzikaal hoogtepunt met kwaliteit en sfeer. Een niet te missen moment.  Als je zelf klassieke gitaar speelt en je wilt zelf eens een nummertje ten berde brengen: breng dan je eigen instrumenten mee. Wil je gewoon eens gezellig komen luisteren en genieten van de muziek en een kopje koffie of een glaasje cava? Dat kan ook, natuurlijk.

Gratis toegang

Zo 6 mei 11u

Zo 3 juni 11u