pOdium

Jazzjam, klassieke gitaar en ...

Jazzjam op zaterdag 20u30

Jazzjam is genieten van geweldige muzikanten die ons overdonderen met jazzmuziek.

2 februari*

6 april

4 mei*

1 juni*

  • Voorprogramma door pop- en jazzschool van de academie

Klassieke gitaar op zondag 11u

De zondagvoormiddag is uitgegroeid tot een muzikaal hoogtepunt met kwaliteit en sfeer. Een niet te missen moment.

Als je zelf klassieke gitaar speelt en je wilt zelf eens een nummertje ten berde brengen: breng dan je eigen instrumenten mee. Wil je gewoon eens gezellig komen luisteren en genieten van de muziek en een kopje koffie of een glaasje cava? Dat kan ook, natuurlijk.

3 februari

3 maart

7 april

5 mei

2 juni

Andere optredens:

Zo 17 feb: Mist en rode oortjes

Za 2 maart: BRIL (Bram en Ilona)

Za 16 maart: Bob, Frank & Zussen

Za 6 april: 

Za 13 april: Zoek en de Reizigers

Za 18 mei: Paris Texas

Mist en rode oortjes

Op zondag 17 februari blijft Tracé nog even in de Valentijnsfeer.

Maarten Van Rompaey vertelt verhalen over geile goesting, en op zijn vraag maakte Katty De Weerdt daarbij ‘Natte Liekes’. Die Natte Liekes klinken uiteraard veel beter als Alexander Dobrovolskiy daar de snaren van zijn akoestische gitaar bij beroert en als Leo Lesire meedoet met zijn Groot Instrument.  Tijdens deze voorstelling kom je te weten wie er nu eigenlijk het meeste goesting heeft, en hoe het zit tussen brein en kroonjuwelen. Van voorspel, over verschillende hoogtepunten heen, tot de ultieme eindconclusie ‘Mooi is de liefde’, dat je bij wijze van ontlading mag meezingen/roepen/brullen, zal je met rode oortjes zitten luisteren.

Maarten Van Rompaey: verteller, docent muzische vorming in Kleine Stan, leerkracht woord aan de academies Mortsel-Kontich en Lier, spreekcoach; steeds bereid om zotte projecten aan te vatten. Kleine podia, grote oren… Maarten vertelt gewoon graag; daarmee is eigenlijk alles gezegd.

 

 

 

Katty De Weerdt: studeerde klassieke zang aan het Lemmensinstituut te Leuven, maar ontdekte gaandeweg dat zelf teksten en muziekjes maken, waarmee je dan volledig je zin kan doen, eigenlijk veel plezanter is. Met Plan Catnip brengt ze haar Engelstalige repertoire ten gehore, maar op vraag schrijft ze ook in het Nederlands. Een Maancantate voor vierstemmig koor, een liedje opgedragen aan iemands huwelijk, verjaardag, jubileum, of ‘Stoute Liedjes’ als sfeerschepping rond de verhalen van Maarten. 

 

 

Alexander Dobrovolskiy: van nature een ruige rockende metalgitarist die het ook wel aandurft om Katty’s zinderende zwoele zang met zachte gitaarklanken te besprenkelen.

 

 

 

Leo Lesire: zwierf enkele jaren in de muziekschool rond en flirtte met verschillende instrumenten. Werd uiteindelijk verliefd op een basgitaar en leeft er nog altijd gelukkig mee samen. Gaat/doet soms vreemd met een contrabas.

Mooi is de liefde!

Zondag 17 februari 20u 

Toegang gratis

 

Blues...

Paul Syniawsky speelde op zaterdag 17 november in Tracé de pannen van het dak.

Nagenieten kan via de link Paul Syniawsky in Tracé