pOdium

Za. 17 FEB. 20U

NO PARETO

Waan je met NO Pareto ergens in het zonnige New Orleans. Op de hoek van de straat weerklinken plots fijne muziekjes, van toen de jazz begon. Uiteraard zijn we ondertussen in de 21ste eeuw beland, dus het mag soms wel iets moderner klinken, iets minder stoffig.

Maar de sfeer, de gezelligheid, het swingende, het zwoele … kortom wat New Orleans, New Orleans maakt, staat nog steeds als een paal boven water. Dans, zing, klap, wiebel mee met deze 5 prachtmuzikanten Jan D’Haene, Gert Malfliet, Loes Minnebo, Xavier Saget en Gregory Van Seghbroeck.

 

Za. 2 maart 20u

JAM@TRACÈ

Bij JAM@TRACÈ kun je je muzikale talenten laten schitteren. Breng je instrument mee en voeg je bij andere enthousiaste muzikanten voor een avond vol spontane jamsessies, improvisatie en creatieve uitwisselingen.

Zo. 3 maart 11u

KLASSIEKE GITAARHAPPENING

De Klassieke Gitaarhappening belooft een muzikaal hoogtepunt vol kwaliteit en sfeer. Of je nu een doorgewinterde gitarist bent of gewoon van muziek geniet, je bent van harte welkom om deel te nemen. Aarzel niet om je eigen instrument mee te brengen en samen met anderen te genieten van deze inspirerende gebeurtenis.

Een muzikaal hoogtepunt met kwaliteit en sfeer. Aarzel niet om je eigen instrument mee te brengen.

(Tekening: Joris Thys)

By Howard

Zaterdag 16 maart 20u

Sinds het begin van zijn muzikale reis verrast Ben Howard de singer-songwriterwereld met zijn muziek. Met slechts een gitaar en zijn stem weet hij iedereen te verbazen. Omringd door muzikanten komen zijn muzikaliteit en doordachte teksten volledig tot hun recht. Tijdens de coronacrisis begon Steven Hendrickx met het idee om Ben Howards muziek te leren spelen. Dit groeide uit tot 'By Howard', waarbij Hendrickx, Gillis, Haché en Kerstens een gevarieerd repertoire brengen van Howard's albums.

The Session Kings

Zaterdag 20 april 20u

Het trio, bestaande uit Alain Nauwelarts op gitaar en zang, Ivan de Laet op drums en Peter van Merode op bas, belooft een onvergetelijke avond vol blues. Van 'T Bone Walker tot 'ZZ Top', ze spelen een breed scala aan nummers die het publiek meenemen op een muzikale reis door de geschiedenis van de blues. Na de show nodigen ze iedereen uit voor een jam, waarin gasten kunnen deelnemen en hun eigen muzikale talenten kunnen laten zien. Met hun nieuwe cd "Booze, Blues & Boogie" brengen ze de authentieke bluesklanken naar het publiek.

Wil je optreden?

Interesse om op te treden  in Tracé?

Dat kan?

Hiervoor contacteer je Andreas Dieryck, Andreas, 0473 55 99 98.

Terugblik

Muziek troef in Tracé. Een terugblik via deze link

Podium