expO

Je houdt van kunst...

In Tracé kom je heel het jaar door aan je trekken. Elke zaterdag- en zondagnamiddag en woensdagavond is onze expositieruimte vrij toegankelijk. Het aanbod van onze exposanten is nu eens verrassend, dan weer uitdagend, eigenzinnig, innovatief en zeker gevarieerd. In feite kan alles, zo lang het maar beantwoordt aan ons streven naar een zeker niveau en kwaliteit: schilderijen, tekeningen, assemblages, foto’s, beeldende kunst, installaties, ...

 

René Boye en Monica Van Tendelo

René kreeg de smaak te pakken na een fototentoonstelling te Merksem bezocht te hebben. Dit was in 2004. Hij schafte zich een digitaal toestel aan, een Canon 300. En zo gingen wij regelmatig op stap, de natuur in, de beste remedie om te beginnen als amateurfotograaf. Ook de Antwerpse haven was een goede basis als beginner ,evenals de afbraak van de brug op de Italiëlei. Thuis gekomen moesten de foto's gekeurd worden voor nabewerking en verbetering, Ook dat was een hele ervaring,

Monica is beginnen fotograferen in 2005 met een kleine Minolta. Zij heeft het meer voor bloemen, planten en natuur. Ook heeft zij graag dieren of mensen in haar foto's.  Dat geeft meer leven aan een foto vind zij. Maar zij heeft ook andere ideeën en maakt soms  raadselachtige foto's.

Samen zijn ze dan in een fotoclub gegaan, de Koninklijke Fotoclub Merksem, daar hebben zij samen veel bijgeleerd door tips en trics van andere leden. Er worden geen lessen gegeven , maar je kan er altijd terecht als je vragen hebt en dit is een echt pluspunt. Door veel te oefenen is René een krak geworden in Photoshop en Lightroom, twee fantastisch na bewerking -programma's.

Za 16,  23 en 30 juni 14u-18u

Zo 17,  24 juni en 1 juli 14u-18u

Wo 20 en 27 juni 19u30-22u

   

Wil je tentoonstellen?

We verhuren onze sfeervolle en unieke expositieruimte van 2, of 3 weken aan zeer democratische voorwaarden. Tracé zorgt voor permanentie tijdens je tentoonstelling. Indien nodig verzorgen we ook graag je openingsreceptie. We kondigen je tentoonstelling aan in onze huiskrant, digitale nieuwsbrief, website en facebookpagina. Wil je tentoonstellen? Mail of bel naar Cris Deleu, crisdeleu@hotmail.com, 0476 33 98 89.