expO

Zaterdag & zondag 14u-18u

Woensdag 19u30-22u

DANIEL POUR

Het meeste van zijn werk zijn portretten omdat hij van portretten en fotografie houdt. ‘I love photos, because the best thing about it is that it never changes even when the person in it does.’

De mensen in zijn ogen zijn fascinerend. Elk gezicht vertelt een eigen verhaal en dat probeert hij vast te leggen. Een foto geeft relaties weer van mensen uit de werkelijke wereld zoals ze gezien worden door de lens van een camera!

 

Zaterdag 25 jan. & 1 feb. 14u-18u

Zondag 26 jan. & 2 feb. 14u-18u

Woensdag 29 jan. & 5 feb. 19u30-22u

 

PHOTO-EYE

Na hun laatste tentoonstelling in Kapellen in 2017 stellen de fotografen van Photo-Eye nu opnieuw in Tracé tentoon. De vijf exposanten bleven na hun passage in Academie Noord samen gepassioneerd verder fotograferen, elk met zijn eigen visie op de fotografie. Dit leidt nu voor de vijfde keer tot een even verrassend als divers aanbod waarmee de groep in Tracé uitpakt.

Ward De Geest toont in zijn eerste deel, Le MsM, van zijn nieuwe reeks Les Eaux de Mars een dialoog tussen twee landschappen verwijzend naar de frivole dialoog tussen Antônio Carlos Jobim en Elis Regina in Águas de Março. Ward toont ook een bevreemdende kamer.

Bart Van den Broeck presenteert een selectie uit zijn imposante reeks over Ethiopië, met daarnaast het boek over zijn reis.

Rudolf Vanheertum deelt zijn impressies: hoe transformeert een stad zich na zonsondergang, een installatie in een onverwachte setting.

Ronald Van Hoofstadt toont betoverende Marokkaanse woestijnlandschappen naast opnames van de stad Marakech en haar inwoners.

Marleen Van Landeghem perfectioneerde de haar eigen schilderachtige stijl waarmee ze hier het stedelijk landschap verkent. Het geheel wordt afgewerkt met enkele opnames van landschappen van een bevreemdende schoonheid.

 

Zaterdag 8 & 15 februari 14u-18u

Zondag 9 & 16 februari  14u-18u

Woensdag 12 & 19 februari 19u30-22u

 

LUC VAN LOOCK

Zijn werk ontstaat uit en is een commentaar op ervaringen en indrukken die tot nadenken stemmen en een reactie op sociale en politieke frustraties. Af en toe wordt er naar een thema gewerkt zoals 'Bruegel' of 'de natuur', enz. Meestal is zijn werk een antwoord op de vraag: ‘Wat vind ik van … ‘

 

Zaterdag 22 & 29 feb. 14u-18u

Zondag 23 feb. & 1 maart 14u-18u

Woensdag 26 feb. & 4 maart 19u30-22u

 

Je houdt van kunst...

In Tracé kom je heel het jaar door aan je trekken. Elke zaterdag- en zondagnamiddag en woensdagavond is onze expositieruimte vrij toegankelijk. Het aanbod van onze exposanten is nu eens verrassend, dan weer uitdagend, eigenzinnig, innovatief en zeker gevarieerd. In feite kan alles, zo lang het maar beantwoordt aan ons streven naar een zeker niveau en kwaliteit: schilderijen, tekeningen, assemblages, foto’s, beeldende kunst, installaties, ...

 

Wil je tentoonstellen?

We verhuren onze sfeervolle en unieke expositieruimte van 2, of 3 weken aan zeer democratische voorwaarden.
Tracé zorgt voor permanentie tijdens je tentoonstelling. Indien nodig verzorgen we ook graag je openingsreceptie.
We kondigen je tentoonstelling aan in onze huiskrant, digitale nieuwsbrief, website en facebookpagina.
Wil je tentoonstellen? Mail naar ina.rooze@hotmail.com of bel naar 0486 86 46 52.

 

Terugblik

20 tentoonstellingen in een jaar. Een terugblik vind je via deze link

expo