expO

Za. 24 sept.—wo. 12 okt. JO WETZELS KAROLIEN VAN DE PUT

Jo Wetzels, Bree (B)°1972

"Fotografie is het uitgelezen medium om een moment vast te leggen." Vanuit een voorliefde voor het vergankelijke, het tijdelijke, speelt Jo in de reeks ‘MEANWHILE-TIMEFRAME’ met tijd en ruimte. Een zoektocht naar een subjectieve en abstractere manier van fotograferen. In een poging om het vluchtige te verbeelden maakt hij snapshots vanuit de buik. Hierbij observeert hij het verloop van een ogenblik en kies spontaan om de voorbijgaande gebeurtenis te bevriezen in tijd of om deze te laten zien in volle beweging.

 

 

Karolien Van de Put, Wilrijk (B)°1974

Karolien toont oud werk. Mythologische figuren in brons, plaaster en was. Mythen uit een lang vervlogen tijd die in het heden nog steeds actueel zijn.

 

 

 

 

Za. 15 okt.— wo. 26 okt. STEF VAN EYCK

De werken van Stef Van Eyck bevatten verschillende aspecten zoals humor en poëzie, dikwijls met een maatschappij-ecologische kritische noot. Al vanaf zijn opleiding edelsmeedkunst aan de Academie in Antwerpen zijn recyclage en werken met “vindmateriaal” een belangrijk aspect. De beelden vormt hij met assemblage- en lastechnieken. In deze tentoonstelling zijn er ook ‘functionele’ werken opgesteld. Je zal er meubilair, lichtcreaties en spielerei-art zien onder de noemer eco-design.

 

Za. 29 okt.—wo. 9 nov. Marijke Mannaerts en Roger Laermans

Marijke startte in 1989 met een opleiding Traditionele Kant in avondonderwijs. Daarna specialiseerde zij zich verder  in Hedendaagse kant in de Hagelandse Academie van Aarschot.  Opleidingen in Textiele kunsten (o.a. zijde schilderen en weven) , Grafiek en Keramiek waren een inspiratie om deze technieken te combineren in haar werken. Hierdoor is het ook mogelijk om werken te combineren met keramiek van Roger.

 

Roger startte in 1995 met een opleiding Keramiek. Het verwerken van het gegeven ‘klei’ met vreemde materialen, het experimenteren en zoeken naar nieuwe technieken, resulteert steeds in nieuwe uitdagingen. De huidige opleiding Projectatelier in de Beeldacademie van Lier brengt deze aspecten in een ruimer perspectief.

Wil je tentoonstellen?

We verhuren onze sfeervolle en unieke expositieruimte van 2, of 3 weken aan zeer democratische voorwaarden.
Tracé zorgt voor permanentie tijdens je tentoonstelling. Indien nodig verzorgen we ook graag je openingsreceptie.
We kondigen je tentoonstelling aan in onze huiskrant, digitale nieuwsbrief, website en facebookpagina.
Wil je tentoonstellen? Mail naar ina.rooze@hotmail.com of bel naar 0486 86 46 52.

 

Terugblik

20 tentoonstellingen in een jaar. Een terugblik vind je via deze link

expo