expO

Zaterdag & zondag 14u-18u

Woensdag 19u30-22u

Van zaterdag 5 tot woensdag 16 okt. DE KLAS VAN MARGOT

Annie Janssen, Ed Bouw, Frie De Borger, Georges Looten, Jeanine Callot, Patricia Dolezal, Katelijne Dierckx, Jack Dircken, Margot Klingenberg, Monique van de Putte, Nathalie Vallet, Pieter-Jan Maesen, Raymond Noé, Sieglinde Oliviers en Yvonne Baeck presenteren modeltekeningen en eigen creaties.
Dit kan hangend werk zijn of werken die ruimtelijk vorm wordt gegeven. De expositie toont de vaardigheid die zich vertaalt in eigenzinnige en interessante  kunst.
Vrije toegang
Vernissage: vrijdag 4 oktober 20u

 

Van zaterdag 19 tot woensdag 30 okt. JONAZ EN ALBERT VAN GERVEN

JONAZ schildert zijn werken in een spontaniteit van fantasie en eigen verhalen met een vrij abstract expressionistische stijl zonder regels of strakheid . Een uitvloeiing van Cobra en die Neuen Wilden. Figuratieve en non figuratieve elementen zijn vaak te vinden in het werk dat ook wordt geconfronteerd met na-tuurlijke zichten en dierlijke creaties. Ook het portret krijgt een eigen identiteit en alles wordt bewerkt met veel kleur.

Albert is al een geruime tijd bezig met kunst. Hij houdt van assemblages en mixed media en dit pas hij toe bij zijn beelden en schilderijen. Zijn lievelingsmaterialen zijn gips , hout , glas en metaal . Daar verwerkt hij dan allerlei vind- en wegwerpmaterialen bij . Wat op zijn pad tegenkom verzamelt hij  in zijn atelier, waar het vroeg of laat een tweede leven krijgt. Kunst is zijn wereld en een groot stuk van zijn leven. Al zijn gevoelens, emoties, verlangens, dromen en gebeurtenissen verwerkt hij in zijn beelden en schilderijen.

 

 

 

Je houdt van kunst...

In Tracé kom je heel het jaar door aan je trekken. Elke zaterdag- en zondagnamiddag en woensdagavond is onze expositieruimte vrij toegankelijk. Het aanbod van onze exposanten is nu eens verrassend, dan weer uitdagend, eigenzinnig, innovatief en zeker gevarieerd. In feite kan alles, zo lang het maar beantwoordt aan ons streven naar een zeker niveau en kwaliteit: schilderijen, tekeningen, assemblages, foto’s, beeldende kunst, installaties, ...

 

Wil je tentoonstellen?

We verhuren onze sfeervolle en unieke expositieruimte van 2, of 3 weken aan zeer democratische voorwaarden.
Tracé zorgt voor permanentie tijdens je tentoonstelling. Indien nodig verzorgen we ook graag je openingsreceptie.
We kondigen je tentoonstelling aan in onze huiskrant, digitale nieuwsbrief, website en facebookpagina.
Wil je tentoonstellen? Mail naar ina.rooze@hotmail.com of bel naar 0486 86 46 52.