expO

Kadokado: geannuleerd.

Jee Reusens maakte hoeden om te behoeden, ten voordele van de kinderen in Kathmandu. Amaya ondersteunt zelf de Nepalese kindjes met een bazaartje van leuke, zelfgemaakte spulletjes. Melissa Smiedts zorgt met MEL’TZ voor 100% plantaardige en duurzame handgemaakte geurkaarsen. Ina Borgers presenteert met Mina nu ook vlaggetjes naast tasjes. Mieke Rosier brengt eigen creaties. Jeannine Anné laat je dromen van een feestelijk gedekte tafel met haar keramiek. Kristina Embregts betovert je graag met een uniek zilveren juweeltje uit haar Atelier KE.

Meer info https://www.facebook.com/KADOKADO.trace/

Za. 12 & 19 dec. 14u-18u

Zo. 13 & 20 dec. 14u-18u

Wo. 16 dec. 19u30-22u

 

Viva Italia Willy Van de Velde & Ronald Joosen: uitgesteld

Willy Van de Velde is vooral een Spanje-liefhebber zoals hij hier enkele jaren geleden liet zien. Dat belet niet dat ook Italië op hem een enorme indruk maakte tijdens verschillende reizen. Nu toont hij vooral aquarellen van Italiaanse steden en landschappen, van het Noorden tot in Sicilië.

Zijn mede-exposant, Ronald Joosen, is behept van Italië, en toont vooral grafiek, meer bepaald steendrukken en etsen. De rode draad in zijn werk zijn de tuinen, de vegetatie, literatuur en de antieke cultuur.

 

Het Lam Gods Van Eyck & Famigila: uitgesteld

Met een knipoog naar het Van Eyck-jaar deed Stef een oproep naar familieleden om samen met hem een tentoonstelling op te bouwen. Zo’n oproep blijft altijd een verrassing! Wie en met wat gaan ze meedoen?, wat mogen we verwachten van broer Jan Van Eyck? Eéndachtig de lijfspreuk van schilder Jan Van Eyck ‘Als ick Can’.f zal grotendeels de ruimte met eigen werk vullen. Je mag assemblages, art povre, conceptuele kunst en eco-design verwachten. Om de gebroeders Van Eyck eer aan te doen zal de ‘Aanbidding van het Lam’ centraal staan onder de lichtkoepel van de galerij. Een tegemoetkoming aan de afgebroken tentoonstelling in Gent. En zo komt het Lam Gods naar Ekeren!

 

Je houdt van kunst...

In Tracé kom je heel het jaar door aan je trekken. Elke zaterdag- en zondagnamiddag en woensdagavond is onze expositieruimte vrij toegankelijk. Het aanbod van onze exposanten is nu eens verrassend, dan weer uitdagend, eigenzinnig, innovatief en zeker gevarieerd. In feite kan alles, zo lang het maar beantwoordt aan ons streven naar een zeker niveau en kwaliteit: schilderijen, tekeningen, assemblages, foto’s, beeldende kunst, installaties, ...

 

Wil je tentoonstellen?

We verhuren onze sfeervolle en unieke expositieruimte van 2, of 3 weken aan zeer democratische voorwaarden.
Tracé zorgt voor permanentie tijdens je tentoonstelling. Indien nodig verzorgen we ook graag je openingsreceptie.
We kondigen je tentoonstelling aan in onze huiskrant, digitale nieuwsbrief, website en facebookpagina.
Wil je tentoonstellen? Mail naar ina.rooze@hotmail.com of bel naar 0486 86 46 52.

 

Terugblik

20 tentoonstellingen in een jaar. Een terugblik vind je via deze link

expo